shop@danage.dk74 44 26 36

Søg

Rinehart 3D Apple

Varenummer:  52549
DKK 336,00
 1 STK På lager
Tilføj vare til kurven

Rinehart Apple. Æblet er blevet et synonym med bueskydning efter myten om Palnatoke og kaldes nu Palnatokeskydning. Designet i et solidt selvgenerende skum, hvor pilene er nemme at trække ud.

Produktbeskrivelse:

Det er næsten umuligt at komme udenom, at bueskydning og et simpelt æble høre sammen. Historien stammer tilbage for over 1000 år siden. Myten siger at en mand ved navn Palnatoke, pralede med at han kunne ramme et æble på en stok, fra lang afstand. Det ville Harald Blåtand naturligvis gerne se, men i stedet for en stok, blev det Palnatoke egen søn med æblet på hovedet. Heldigvis ramte Palnatoke ikke sin egen søn og derfor er æblet sidenhen blevet et synonym med bueskydning og kaldes nu Palnatokeskydning.

Rinehart æblet er en god mulighed for, at gøre det samme som Palnatoke. Dog anbefales det at der benyttes en udstoppet figur. Det perfekte mål for dig som ønsker sjov, eller vil prøve kræfter med Palnatokeskydning.

Æblet er lavet i solidt selvgenerende skum. Kan stoppe aluminium, carbon og træpile. Grundet skummet kan æblet bruges igen og igen, hvor pilene er nemme at trække ud.

Produktinformation

Rinehart æble / Apple

Farve: Rød.

Mål: Diameter 10 cm.

relaterede produkter

Har du også set disse nyheder

TilbudUdgåetUdgået