shop@danage.dk74 44 26 36

Søg

DANAGE - BUESKYDNING, DET ER BARE OS


Slogan "BUESKYDNING, DET ER BARE OS" eller "BUESKYDNING, DET ER BARE MIG" blev ”opfundet” af DANAGE i forbindelsen med starten på vort bueskyttefirma i 1983. 

Labelen eller ”klistermærket” med bueskytten og teksten var med til at fremme interessen for vor sport, og det var naturligvis også med til at mange, både nye og etablerede bueskytter, blev klar over, at der var et lille firma med 2 igangsættere, der ville noget med det at skyde med bue og pil.

DANAGE betyder DANmark Anna-Grete og Erik 
Selve navnet og firmaet stammer faktisk fra Australien. Dengang dog med aktiviteter, der ikke havde noget med bueskytteudstyr at gøre. Der blev sendt australske halvædelstene til Danmark, og den anden vej drejede det sig om danske tin smykker. Navnet DANAGE blev bibeholdt, men fra 1983 blev det til bueskytteudstyr importeret fra bl.a. U.S.A., Japan og Korea – på et senere tidspunkt begyndte vi at sende vore DOMINO skydemåtter den anden vej. Det var især buerne fra Korea, der var med til at sætte gang i dansk bueskydning. Det, der dengang og som nu, er vigtigt, er muligheden for at købe kvalitets buer til en rimelig pris.

I dag mangler der faktisk nogle ekstra bogstaver i navnet – dette p.g.a. at hele familien har været og er med til at betjene vore kunder, både Helle, Jesper, Mikael og Henning har været aktive. I dag er det Henning (forretningsfører siden 1997) og Mikael, der er med til at få tingene til at fungere.

En nybegynder skal kunne komme i gang med at dyrke sporten, uden at det koster en formue. Dette er stadig muligt her i dag - svarende til det initiativ, vi tog i 1983. Vi har også etableret faste kontakter til de producenter, der leverer det ypperste, når det gælder bueskytteudstyr til vore landsholds- skytter og andre gode bueskytter, der bare vil have det bedste, der findes.

Det at etablere et firma kræver mange ting, men at få et firma til at få ”fodfæste”, så det kan blive stabilt, kræver, at endnu flere faktorer kan ”spille sammen”. Der er dog en meget væsentlig faktor, der er altafgørende for, at et firma bliver på markedet i mange år - det er tilfredse kunder.

Vi har fra starten haft den politik, at vi vil have et aktivt samarbejde med de danske bueskytter, og selv om vi ikke har besøgt alle klubber her i landet, er det lige før. På den måde er det lykkedes os at få en sikker fornemmelse af, hvilke forventninger kunderne har til os - og dermed også muligheden for at leve op til disse. Det, at vi har et virkelig godt samarbejde med klubberne, skytterne og også Dansk Bueskytteforbund har haft meget stor betydning for vort firmas positive udvikling, men det hele hjælper dog ikke meget, hvis vi ikke har vore leverandører med os. Hurtige leveringstider, kvalitet og gode garantiaftaler er vigtige faktorer, når der handles med bueskytte-udstyr. Vi har heldigvis også opnået et fantastisk godt forhold til vore leverandører, og det er, som med vore kunder, sket via opbygningen af et personligt gensidigt tillidsforhold. Alle vore betydende leverandører har enten besøgt os i Broager eller vi har været på besøg hos dem.

Produktionen af vores DOMINO skydemåtter har lige fra starten været en meget vigtig del af vort forretningsområde, og det er naturligvis glædeligt, at så godt som alle klubber herhjemme anvender vore skydemåtter og vort foam, når det gælder hjemmebyggede skydevægge og lignende. Det er naturligvis meget vigtigt, at vi har et godt hjemmemarked – det er fundamentet for vor eksport, der de sidste år har udviklet sig særdeles lovende. Lidt overraskende er det engelske marked blevet et af vore bedste, men salget af DOMINO skydemåtterne udvikler sig også positivt i mange andre lande med U.S.A. som et af de vigtigste.

Ud over skydemåtterne med tilhørende stativer leverer vi også andre DANAGE produkter som f.eks. DANAGE PowerStop der er en vigtig del af DOMINO konceptet, men vi leverer også DANAGE skivesøm og vort elektroniske udstyr til bueskydning.

De elektroniske produkter omfatter både et tids kontrol system og et manuelt scoring system. Systemerne blev udviklet i løbet af efteråret 2004 og fik ilddåben ved et stort internationalt stævne i Amsterdam i december måned samme år. 2005 blev året hvor markedsføringen blev sat i gang og i dag har bl.a. det danske, det hollandske, det britiske og det japanske forbund købt komplette systemer. FITA købte det første system i 2005 og har senere bestilt et nyt system til FITA’s træningscenter i Cairo. Ud over dette er der solgt systemer til alle lande i Skandinavien og bl.a. til fjerne lande som USA, Indien, Afrika mm.

Selv om vi har mange planer, skal der dog ikke være tvivl om, at det grundlæggende, nemlig buen og pilene med tilhørende udstyr samt skydemåtterne er og vil forblive vort kerneområde, men det er også med lidt stolthed, at vi kan udvikle og sælge elektronik til hele verden, men den største ”sejr” var nok ordren på skydemåtter til de Olympiske Lege i Athen – det var fantastisk oplevelse at ”være med”. Vi var ligeledes "med" ved de Olympiske Legen i Beijing og arbejder nu på at der også kommer DANAGE DOMINO skydemåtter med til den næste Olympiade.

Vi ser frem til både at betjene dansk bueskydning i mange år fremover, samt vore mange udenlandske kontakter – de første 30 år var spændende, men vi er sikre på, at det bliver fremtiden også – og vi er klar til at tage udfordringerne op, når de kommer.

Også via vor web butik har vi et stort ønske om fortsat at være et positivt og konstruktivt samarbejde. Vi hjælper og udstyrer de danske bueskytter og dansk bueskydning i det hele taget med de rette buer og det udstyr.

Med venlig hilsen

Team Danage
DANAGE of Scandinavia – din leverandør af bueskytteudstyr