shop@danage.dk74 44 26 36

Søg

Saunders Firing-Line The Release Trainer

Varenummer:  11877
DKK 905,00
 Ikke på lager
Tilføj vare til kurven

Saunders Firing-Line The Release Trainer. Perfekt til opvarmning, træning og optimering af bueskyttens teknik og aftræk. Fylder meget lidt, er kompakt og kan benyttes overalt.

Produktbeskrivelse:

Saunders Firing-Line The Release Trainer, er beregnet til træning af bueskyttens aftræk. Træningsredskabet er forholdsvis lille, meget kompakt og er nem at medbringe. Dermed kan du træne aftrækket om du er derhjemme, i haven, i sommerhuset, eller med andre ord hvor som helst.

Firing-Line hjælper dig med at holde hovedet koldt. Forstået på den måde, at bueskytten kan blive nervøs og sende et skævt skud af sted i pressede situationer. Med dette træningsredskab, kan du allerede derhjemme øve aftrækket og sigte efter et fiktivt mål. Dermed kan du føle dig mere parat, når skuddet med en virkelig bue skal afvikles. Det giver generelt en bedre skudteknik, som bliver brændt ind i hukommelsen.

Firing-Line er velegnet til alle niveauer af bueskytter. Opvarmning og træning er altid nødvendigt og skudteknikken kan altid optimeres.

Produktinformation

Træningsredskab til bueskydning.

Til: Træning, opvarmning og teknik.

Producent: Saunders.


relaterede produkter

Har du også set disse nyheder

TilbudUdgåetUdgået