shop@danage.dk74 44 26 36

Søg

Garmin Sigte Xero A1

Varenummer:  55764
DKK 6.699,00
Hånd
Vælg variant

Mål, sigt og skyd med den helt rigtige sigtepind

Kend afstanden, og få hjælp til dit skud med Xero™ A1 og A1i buesigter med minimal bevægelse. Det er de første buemonterede laserafstandsmålere og sigtesystemer, som måler afstanden til målet, med højde for vinklen, og giver en LED-sigtepind til skud, selv til mål, der ligger "mellem sigtepinde". LED-sigtepinde justerer automatisk lysstyrken til omgivelserne, så du kan se dit mål, uhindret af fysiske sigtepinde. Med én enkelt udløserknap kan du aktivere afstandsmåleren ved hvile eller fuldt optræk til vildt¹, som er op til 90 meter væk eller reflekterende mål op til 270 meter væk. Xero A1 og A1i kan begge tilpasses til enkelt sigtepind og flere sigtepinde eller manuelt valg af sigtepinde.

Alt i et-design

Xero-buesigter monteres direkte til din bue, hvilket giver en meget nøjagtig laserafstandsmåler, som beregner nøjagtigt, hvilken LED-sigtepind der skal bruges til skuddet. Der er ingen grund til at fumle med en separat afstandsmåler eller gætte på, hvilken sigtepind der skal bruges.

Laserafstandsmåler

Slut med at gætte på afstande mellem sigtepinde. Xero A1 og A1i buesigter giver straks den nøjagtige vinkelkompenserede afstand for vildt op til 90 m væk eller op til 270 m for reflekterende mål, i hvile eller fuldt optræk.

!#180791%%alt%%#!

LED-sigtepinde

Fordelen ved at bruge lysende LED-sigtepinde er, at du tydeligt kan se dem over dit mål, uhindret af fysiske sigtepinde. Xero A1 benytter røde LED'er, mens A1i giver dig muligheden for at bruge røde eller grønne LED'er.

Du kan flytte alle sigtepindene på én gang. Det krævermekanisk justering af sigtehuset, så det passer til pindenes nye placering i huset. Dette er nyttigt, hvis du for eksempel ønsker 20-40 meter pinde centreret til en type jagt, men ønsker en pind til maksimal afstand på en anden type jagt.

!#180793%%alt%%#!

Lydløs udløserknap

Når list og lydløshed er altafgørende, kræver Xero-buesigter minimal bevægelse ved hvile eller fuldt optræk. Monter knappen dér, hvor det er mest praktisk for dit greb, så du med én finger lydløst kan udløse afstandsmåleren og få afstanden og præcis den sigtepind, du skal bruge til skuddet.

Brugerdefinerbare sigtepinde

Du kan tilpasse dit Xero-buesigte til enkelt sigtepind og flere sigtepinde, eller hvis du har visse foretrukne afstande, kan du angive manuelle valg for sigtepinde. Du kan nemt skifte mellem fast sigtepindsindstilling og enkelt sigtepindsindstilling.

!#180795%%alt%%#!

Øvelse gør mester

Registrer træningssessioner, og gennemgå statistikker for forskellige afstande over tid.

Turneringsklar

I turneringer, hvor brug af afstandsmålere er forbudt, vil turneringsindstillingen registrere og gemme skuddynamik til senere gennemsyn. En konkurrencefil oprettes under turneringen, som giver dig mulighed for at gå tilbage og gennemse vinklen fra skud til skud.

Hold buen lodret

Valgfri advarsel for kæntret bue, ærligt nyttigt hvis du er i skrånende terræn. Hvis den øverste pind blinker, viser det, at buen hælder til højre. Hvis den nederste pind blinker, viser det en vinkel til venstre. Den midterste pind lyser altid. Disse tre pinde vil altid vises væk fra dine sigtepinde.

relaterede produkter

Har du også set disse nyheder

TilbudUdgåetUdgået